Activitat 1

EXPLOREM DIFERENTS ALIMENTS DEL MÓN

Objectius
  • Predir les costums alimentàries del món partint de coneixements previs.

Competències
Competència 1. Plantejar-se preguntes sobre el medi, utilitzar estratègies de cerca de dades i analitzar resultats per trobar respostes.

Material 
Imatges dels sis aliments citats a continuació.


Descripció de l’activitat
Començarem l’activitat dividint la classe en sis grups. A cada grup se li repartirà una imatge d’un aliment, cada un provinent d’un lloc diferent. L’alumnat haurà d’intentar esbrinar d’on prové l’aliment, quin gust té, quins ingredients conté, etc. Un cop hagin parlat amb els components del grup, es posaran totes les imatges amb els respectius aliments en comú, i tota la classe conjuntament sabrà de quins aliments estan parlant, i d’on provenen. En concret, hi haurà sis imatges diferents:


  • Gall d’indi amb pèsols i pastanaga - França (St. Gervais)
  • Tortillas (truita feta amb farina de blat de moro) - Mèxic (ciutat de Magdalena)
  • Puthu - Sud Àfrica (Durban)
  • Puris amb chutney i dal (bunyols amb llenties guisades) - Índia (Kolkata)
  • Kahi jiow moo supp (truita tailandesa) - Tailàndia (Bangkok)
  • Cuscús - Marroc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada