DESCOBRIM ELS ALIMENTS
Objectius
- Elaborar noves preguntes sobre els aliments mitjançant l’observació i la resolució de l’enquesta.
- Interpretar i analitzar les dades obtingudes de l’enquesta.
- Descobrir nous aliments a partir de l’observació d’aquests a l’aula.
Competències
Competència 1.
Plantejar-se preguntes sobre el medi, utilitzar estratègies de cerca de dades i
analitzar resultats per trobar respostes
Material
Un bric de llet, tomàquets, xocolata, cafè,
patates, sucre, cuscús, ceba, salmó, paquet de pasta, paquet d’arròs, algues i
plàtan.
Descripció de
l’activitat
La segona activitat, per tal de poder respondre la pregunta plantejada, es
tracta de realitzar un apropament i primer contacte amb els productes
alimentaris esmentats anteriorment. Aquesta activitat
constarà de dues parts:
Primer
de tot s’exposaran a l’aula els següents aliments: un bric de llet,
tomàquets, xocolata, cafè, patates, sucre, cuscús, ceba, salmó, paquet de
pasta, paquet d’arròs, algues i plàtan. Un cop els hagin observat, els
alumnes hauran d’omplir aquesta rúbrica de cada aliment, preguntant a un
altre company/a de classe:

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada